Reizen

In augustus 2018 vertrokken we met ons hele gezin op reis. Ons eerste plan was om een jaar op reis te gaan. Bij het plannen van een reis van een jaar komt heel wat kijken. Op zoek naar inspiratie kwamen we in dit proces in contact met heel veel nieuwe ideeën, nieuwe denkkaders. Ideeën waarvan we aanvoelden dat ze klopten met onze diepere gedachten en verlangens.

[expand title=”Lees meer…”]

We kwamen al snel tot de conclusie dat onze zin om op reis te gaan eigenlijk een vertaling was van onze dieperliggende wens om gewoon ons hele leven opnieuw te oriënteren, om een nieuwe levensstijl voor onszelf te ontwerpen.

We zien onze nieuwe manier van leven dan ook als een dubbele reis. Enerzijds de uiterlijke reis, die ons ver weg brengt, naar nieuwe plaatsen, nieuwe culturen, nieuwe ervaringen. Anderzijds de innerlijke reis, die ons net heel dichtbij brengt, dichtbij onszelf, dichtbij onze familie en andere mensen, dicht bij de natuur en de wereld rondom ons.

Op deze blogpagina gaat het vooral over onze uiterlijke reis. Over de mooie plaatsen die we bezoeken. Over de nieuwe smaken die we proeven. Over de mensen die we leren kennen. Over de nieuwe dingen die we uitproberen (surfen, bodyboarden, SUPpen, kayakken….). Over de mooie stranden, de kristalheldere blauwe zeeën, de mysterieuze bossen, de verkoelende watervallen en de prachtige groene jungle. Over de magische walvissen, de overweldigende arribada van zeeschildpadden, de nieuwsgierige dolfijnen, de roepende apen en de slapende luiaards in de bomen. Over ziplining, paragliding en leren duiken. Over indrukwekkende ruïnes, geheimzinnige cenotes en betoverende mangroves. Over prachtige zonsopgangen en spectaculaire zonsondergangen……

We hopen dat je zal genieten van onze verhalen!

[/expand]

[pt_view id=”e4d9879cn5″]